Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Shanti E.v.u. Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Terapie tratament Bowen in Ploiesti
35 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tehnica Bowen este o terapie holistica, ce se bazeaza pe declansarea capacitatii de auto-vindecare a propriului nostru corp. Suntem fiecare in parte individualitati unice, deci si afectiunile de care suferim pot sa se manifeste diferit. Exista insa un medic care stie exact ce este in neregula si unde este localizata cauza problemelor – DOCTORUL INTERIOR! Prin aplicarea miscarilor specifice Bowen, extrem de delicate, pe anumite locatii precise de pe corp, trezim “Doctorul Interior” care preia comanda si incepe procesul de vindecare!

Ati incercat medicamente agresive, cu mai multe efecte secundare decat beneficii? V-ati simtit vreodata ca un cobai de laborator, schimband constant retetele si adaugand mereu alte si alte pastile pentru a contracara efectele celorlalte? Considerati ca solutia sugerata pentru rezolvarea problemei dumneavoastra este agresiva si invaziva?

Avem metoda optima de a va readuce in echilibru si armonie! Corpul dumneavoastra trebuie sa regaseasca drumul catre functionarea echilibrata, sa reinstaleze mecanismele de auto-aparare si sa aleaga un optim, in circumstantele date, pentru cea mai buna stare de sanatate posibila.
Din Gura in Gura